Пријава полазника за курс Мicrosoft Certified Solution Associate: Windows Server 2012 у току (јул/август 2014.)


Обавештавамо заинтересоване студенте да је почела пријава за нову групу полазника за курс Мicrosoft Certified Solution Associate: Windows Server 2012. Пријава траје до 31. августа 2014. године или до попуне групе. Минимални број пријављених полазника за почетак курса је 10, а максимални 12.

Обим курса изражен у школским часовима је 144 часа, са динамиком наставе од 2 пута по 4 часа на недељном нивоу, у поподневним/вечерњим сатима. Оквирно трајање курса у целини је 4 месеца. Постоји могућност да се у договору са полазницима динамика наставе повећа на 3 пута недељно по 4 часа. Настава ће бити извођена у оквиру Школе и то у лабораторији 109. Цена курса износи 50000 динара, која може бити плаћена у целости или кроз 3 месечне рате. У цену курса није урачуната литература, као ни полагање испита за стицање сертификата.

Заинтересовани студенти се могу пријавити слањем мејла Веселину Илићу на адресу ilic.veselin@gmail.com, најкасније до краја августа 2014. Листа пријављених биће креирана на основу датума пријаве. У случају довољног броја пријављених, првих 10-12 полазника биће контактирано са циљем договора око почетка курса, који је планиран за почетак септембра 2014. године. У субјекту мејла обавезно назначити „Пријава за курс“, а у самом мејлу име, презиме и контакт телефон. За додатне инормације обратити се на исти мејл или погледати страницу Курсеви.

.