Корисничко име:
Лозинка:
Multimedije

Резултати Деветог државног такмичења из мултимедија

У наставку можете видети табеле са коначним пласманом. Још једном честитамо победницима, а осталима желимо да буду још бољи следеће године.

Коначни пласманПрограм Деветог државног такмичења из мултимедија

Сатница Мултимедије 2018.Филмови на Деветом државном такмичењу из мултимедија

Све пријављене филмове можете погледати пратећи линкове који се налазе у списку пријава.Информације о одржавању Деветог државног такмичења из мултимедија

Девето државно такмичење из мултимедија одржаће се у недељу, 15. априла 2018. године. Пријаве ће се обављати путем online формулара у периоду од понедељка, 5. марта до петка, 16. марта. Школе по обављеном школском такмичењу могу пријавити до 3 (три) ученика и једног резервног на државно такмичење. Такође, обавезно је да школа пријави једног наставника за учешће у комисијама.

Тема овогодишњег филма је ”Европа и ја”. Филм треба доставити најкасније до петка, 30. марта. Детаљне информације и упутства можете видети у конкурсу за филм.

На страници правила можете преузети правилник такмичења.Пријаве за учешће на Деветом државном такмичењу из мултимедија

Пријаве за овогодишње такмичење су затворене.


Све пријављене школе и ученике можете видети у списку пријава.Софтвери који ће се користити на такмичењу

Adobe Photoshop CS6, Audacity 2 и Adobe Premiere Pro CS6Ревијални квиз знања

Од Деветог државног такмичења из мултимедија уводи се ревијални квиз знања. У квизу, екипно ће учествовати такмичари свих школа које су се пријавиле на такмичење (минимум за учествовање у квизу су два пријављена ученика). Квиз знања обухватиће области које су већ обухваћене теоријским питањима, као и сродне области које су у практичној примени тих знања. Детаљне пропозиције квиза биће познате на дан одржавања такмичења.