Корисничко име:
Лозинка:
Multimedije

Резултати Десетог државног такмичења из мултимедија

У наставку можете видети табеле са коначним пласманом. Још једном честитамо победницима, а осталима желимо да буду још бољи следеће године.

Коначни пласман ученика
Коначни пласман школа
Коначни пласман ментора

На следећем линку можете преузети комплетне резултате у свим категоријама у Excel формату.

Комплетни резултати (XLSX)

Теоријски тест и практични задатак са Десетог државног такмичења из мултимедија можете преузети на страници припрема.Програм Десетог државног такмичења из мултимедија

Сатница Мултимедије 2019.Филмови на Десетом државном такмичењу из мултимедија

Све пријављене филмове можете погледати пратећи линкове који се налазе у списку пријава.Информације о одржавању Десетог државног такмичења из мултимедија

Десето државно такмичење из мултимедија одржаће се у недељу, 7. априла 2019. године. Пријаве ће се обављати путем online формулара у периоду од понедељка, 4. марта до понедељка, 25. марта. Школе по обављеном школском такмичењу могу пријавити до 3 (три) ученика и једног резервног на државно такмичење. Такође, обавезно је да школа пријави једног наставника за учешће у комисијама.

Тема овогодишњег филма је ”Чувамо планету Земљу”. Филм треба доставити најкасније до понедељка, 25. марта. Детаљне информације и упутства можете видети у конкурсу за филм.

На страници правила можете преузети правилник такмичења.Пријаве за учешће на Десетом државном такмичењу из мултимедија

Пријаве за овогодишње такмичење су затворене.


Све пријављене школе и ученике можете видети у списку пријава.Софтвери који ће се користити на такмичењу

Adobe Photoshop CS6, Audacity 2 и Adobe Premiere Pro CS6Ревијални квиз знања

Од Деветог државног такмичења из мултимедија уводи се ревијални квиз знања. У квизу, екипно ће учествовати такмичари свих школа које су се пријавиле на такмичење (минимум за учествовање у квизу су два пријављена ученика). Квиз знања обухватиће области које су већ обухваћене теоријским питањима, као и сродне области које су у практичној примени тих знања. Детаљне пропозиције квиза биће познате на дан одржавања такмичења.