Дипломци
Online књижара
Адресар
English
Студентски парламент
  Повратак на почетну  
Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија
Београд
 
   
О Школи   Студирање   Упис семестра   Е - учење (Moodle)   Лабораторије и центри   Маркетинг и послови   Акредитација
   
   
     
Радови на међународним конференцијама
Радови на домаћим конференцијама
Радови у међународним часописима
Радови у домаћим часописима
Уџбеници
Почетна >> Адресар >> мр Јелена Митић
 
 
 
мр Јелена Митић  
Предавач  
 
 
 

Рођена је 1966. године у Београду. Основну и средњу школу (IV београдску гимназију) завршила је  Београду. На Математичком факултету у Београду дипломирала је 1992. године на смеру Математичке структуре и примене. Магистарску тезу под насловом „Увођење и унапређење асинхроних система студија на даљину” одбранила је на Факултету организационих наука у Београду 2014. године и стекла звање магистра техничких наука – подручје организационих наука за информационе системе. 



 
Предмети
 
Предмети на којима је Предавач ангажован.

Анализа друштвених мрежа - 150611
Апликативни софтвер - 101307
Друштвене мреже - 150611
Интернет сервиси - 170107
Објектно орјентисано пројектовање - 150211
Стручна пракса - 101607
Стручна пракса - СП
Тестирање софтвера - 150177

 
Радна биографија
 

Школске 1992/93. радила је у Аутомеханичарској школи „Бранко Пешић“ у Земуну. Од септембра 1993. до фебруара 2004. године била је запослена у средњој електротехничкој школи „Никола Тесла“ у Београду као професор математике и информатике. У Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија (раније Виша електротехничка школа) почиње да ради 2004. године као стручни сарадник на студијском програму Рачунарска техника. У септембру 2015. године прелази на студијски програм Нове рачунарске технологије у оквиру исте високошколске установе.


 
Професионалне активности
 

Током рада у Високој (Вишој) школи била је ангажована као сарадник на преко 10 предмета из области математике, програмирања и информационих система. Тренутно је ангажована као предметни наставник на предметима Апликативни софтвер, Друштвене мреже и Објектно оријентисано пројектовање који се реализују на традиционалним студијама и на студијама на даљину. Активно учествује у развоју, реализацији и координацији курсева у оквиру студијског програма који се реализује на даљину (Нове рачунарске технологије на даљину) и администратор је програмске платформе за учење - Moodle. Од 2006. до 2016. године била је члан Тима за обезбеђење квалитета који је био задужен за увођење и одржавање стандарда ISO:9001 у школи. Од августа 2015. године члан је Комисије за самовредновање  у оквиру тима задуженог за обезбеђивање акредитације високошколске установе. Дужи низ година члан је тима за организацију наставе и ангажована је и на другим пословима везаним за унапређење наставе и процеса пословања.


 
Контакт информације
 
Термини консултација:
Понедељак од 17:30 до 20:00 и Среда од 16:00 до 18:00
Кабинет: 407
E-Mail: jelena.mitic@viser.edu.rs

 
     
   
| О Школи | Студирање | Упис семестра | Маркетинг и послови | Лабораторије и центри | Дешавања |
  © Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Војводе Степе 283, Београд
web@viser.edu.rs